Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Τα ''Δάκρυα από αλάτι'' μέσα από τα μάτια της Κατερίνας Σωπύλη

Τα ''Δάκρυα από αλάτι''  μέσα από τα μάτια της Κατερίνας Σωπύλη (συγγραφέας)



Ένα ταξιδιάρικο βιβλίο , γραμμένο από τη μοναδική πένα της Νατάσας Γκουτζικίδου. Η ηρωίδα είναι η γυναίκα της διπλανής πόρτας , ψάχνει να βρει τι είναι αυτό που θα την κάνει ευτυχισμένη ώστε να αντέξει την ατελείωτη μοναξιά που την στοιχειώνει. Η Νατάσα Γκουτζικίδου με μαεστρία χτίζει συναισθηματικούς , θεόρατους τοίχους που φαντάζουν αδιαπέραστοι ,καθώς η Ζοζεφίνα βλέπει τη ζωή που έχασε στη δίνη των γεγονότων που στιγμάτισαν τη ζωή της. 
Ένα ταξίδι στο ερωτικό Παρίσι θα φέρει τις καταστάσεις και την ίδια την ηρωίδα σε ένα μεγάλο δίλημμα... Εκεί η Ζοζεφίνα θα ζήσει τη ζωή που δεν έζησε ώσπου... Η συνέχεια δίκη σας. Ένα βιβλίο που αξίζει να αγαπηθεί.
Η Νατάσα μας αποδεικνύει ότι ένα βιβλίο δεν μπορεί να μετρηθεί από το πόσο μεγάλο είναι σε μέγεθος , μα πόσα έχεις να μας δώσει. Το βιβλίο της, Δάκρυα από αλάτι, είναι ένα μικρό , μεγάλο αριστούργημα, γεμάτο συναισθήματα και εικόνες. Τα συγχαρητήρια μου στην Νατάσα Γκουτζικίδου, ευχόμενη να κάνω πολλά ακόμα λογοτεχνικά ταξίδια μέσα από τα βιβλία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου